HTML

Távirányító

Ezeréves kertkapu automatika? Kellene hozzá még távirányító? Eltörött, elveszett, milyen elem kell bele? Ki szerelte fel? Hol lehet venni? lehet- egyáltalán kapni még?

Friss topikok

Létezik-e univerzális távirányító?

2009.09.17. 22:22 VonPerez "kapus vagyok, nem csatár"

Nos, a válasz: nem. Értelemszerűen minden gyártó a saját termékét próbálja erőltetni. A gond csak az, hogy a már nem gyártott, régi tipusokkal mi lesz? Hiszen az automatikák (főleg a régebbi, nem praktikeres termékek), simán működnek 10-15 évig. Azonban a "nyomkodó" a mindennapos használat miatt megadja magát.

 

Nos egy halvány reménysugár azért mégis van: KING MYO

A formatervezett kis "kütyü" a 433.92Mhz-en működő és un. DIP kapcsolós fix kódolású távirányítóknak lehet alternatívája. (A DIP egy ált. 10 db kis, kétállású kapcsolóból álló kapcsolósor) Bármelyik még működő régi távirányító kódját képes megtanulni, így kiválthatjuk, lecserélhetjük régi, bumfordi, vagy viseltes távirányítónkat.

Mivel, közvetlenül nem tanítható a vezérlésekre, hátránya, hogy kell rendelkezzünk min. 1 db még működő, régi tipusú távirányítóval. 

Szólj hozzá!

Címkék: univerzális king távirányító myo

A bejegyzés trackback címe:

https://taviranyito.blog.hu/api/trackback/id/tr281389562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása